Roman

 

Vrij spel

De roman VRIJ SPEL verschijnt in april 2012 bij Uitgeverij Contact. Het boek is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een verzetsvrouw, de laatste vrouwelijke Engelandvaarder die nog leeft. Op deze plek blog ik over de Tweede Wereldoorlog anno 2012: inspirerende quotes, verzetsverhalen, ontdekkingen die ik deed tijdens het schrijven, een stelling, etc. De oorlog is weliswaar met pensioen, het thema leeft. Ook in 2012. Bedenk maar eens wat jij zou doen: Zou je in verzet gaan? Ben je een vluchter of een vechter?

 

Het Marktplaatsmeisje, oktober 2014, Uitgeverij Atlas Contact.

Anna speurt op Marktplaats naar mooie interieurs in de hoop een man te vinden. Haar leven is stabiel: leuk flatje, vaste sportschooldagen en een baan waar ze naar hartelust structuur in de bedrijfsvoering aanbrengt. Kroon op haar werk is het vaatwasschema.

Anna wil geen mannen die de boel overhoop halen, daarom verricht ze grondig voorwerk op internet en maakt ze een profielschets als ze tweedehands spul bij iemand ophaalt. Het idee dat ze via Marktplaats een gelijkgestemde kan vinden, brengt haar in contact met wonderlijke types.

Is liefde te vinden met een theorie?
 Het Marktplaatsmeisje begint als een herkenbaar verhaal over de beperkingen van sociale media, maar verandert langzaam in een donker sprookje over vertrouwen en intimiteit.

Lees hier meer over Het Marktplaatsmeisje. Download bijvoorbeeld het eerste hoofdstuk en lees wat de pers schrijft over het boek.

%d bloggers liken dit: